понеділок, 1 квітня 2019 р.

Запрошує весна у світ книжковий


 У вінок весняних свят гарно вплітається свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання, який є доброю нагодою для популяризації найкращих літературних творів для дітей, а також привернення уваги батьків та педагогів до проблем дитячого читання.
   Традиційно такий Тиждень проходить під час канікул, прикрашений особливим колоритом – дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором і книгами.
 З нагоди відзначення Всеукраїнського тижня дитячого читання Монастирищенська районна бібліотека для дітей презентувала для своїх користувачів
виставку-подорож: «Читай зі смаком»; ілюмінатор літературних героїв: «Читачу поспішай, книгу прочитай, щоб зібрати мудрий урожай». Влаштували NON-STOP акцію: «Обирай українську книгу»; ігро-пікнік: «Читай, думай, грай». Діти дружно та залюбки занурилися в казково-книжкову країну, отримали море задоволення, розглядаючи та вибираючи книги, популярні та зачитані, герої яких, стали кумирами підлітків.
    Під час Тижня дитячого читання у бібліотеці вирувало життя. Діти відгадували загадки, читали вірші про весну, розгадували кросворди, знайомилися з періодичними виданнями, грали в шахи і шашки та просто спілкувалися.
   Із впевненістю можна сказати, що всі присутні отримали море задоволення, розширили свій світогляд, отримали частинку любові і тепла, заряд бадьорості, позитивні емоції та хороший настрій.















Немає коментарів:

Дописати коментар