вівторок, 2 квітня 2019 р.

Квіти на бібліотечній клумбі


«Людині для життя потрібні сонце, воля і маленька квіточка», - сказав колись видатний казкар Ганс Крістіан Андерсен. І справді, квіти супроводжують нас протягом усього нашого життя: зустрічають при народженні, втішають у старості, радують на весіллях, іменинах, святкуваннях… І так було завжди.

         Квіти завжди хвилювали людей. І люди, намагаючись оспівати красу квітів, складали міфи, легенди, перекази, поезії, а також влаштовували свята на честь квітів. Квіти пробуджують у нас, щирість, сердечність і доброту.
         Уже другий рік поспіль до бібліотечного квітника завітала група ініціативних квітникарів з числа учнів 4-Б класу ліцею «Ерудит» (вчитель Олена Андрущак). Діти оглянули результати своєї минулорічної праці та висадили нову колекцію квітів. Така колективна праця згуртовує учнів, формує естетичні смаки та екологічну культуру, розвиває трудову компетентність, виховує почуття прекрасного, творчі здібності, віру у свої сили.
         Дякуємо маленьким любителям квітів. Не один раз ми зупинятимемо погляд на бібліотечних клумбах – це наше обличчя, а квіти – окраса життя.





























Немає коментарів:

Дописати коментар