четвер, 7 березня 2019 р.

Прекрасне свято всіх жінок пташки несуть на крилах


    Все прекрасне на землі – від світла Сонця, від кохання жінки, від молока матері. В усі часи жінка була могутньою рушійною силою, яка надихала чоловіків. Заради неї розпочиналися війни, вершилися долі народів, створювалися шедеври. Образ жінки оспівували митці. Скільки віршів, пісень, інших творів присвячувалися матері! Материнство – синонім людяності, добра, самозреченості. Вклоняється світ таким матерям, благословляє це величне і ніжне ім’я – Ненька. Мати, Мадонна!
         В Монастирищенській районній бібліотеці для дітей до свята 8-Березня влаштована книжкова виставка: «Прекрасне свято всіх жінок пташки несуть на крилах» та проведено для дітей-користувачів творчу майстерню: «Зготуй матусі подарунок»
з виготовленням подарунку для мами до весняного свята. Адже, що може бути приємнішим для матусі, як не подарунок рідної дитини, виготовлений своїми руками. Нехай цей подарунок буде недосконалий, але зроблений з любов’ю та щирою дитячою душею!
 Діти із великим задоволенням виготовляли подарунки, які могли забрати з собою і потім вручити своїм мамам та бабусям вранці 8-го Березня.


















Немає коментарів:

Дописати коментар