четвер, 14 березня 2019 р.

Діти та книги - без кордонів


В Монастирищенську центральну  районну бібліотеку завітали учні 7-8 класів Монастирищенської ЗСО «Обдарованість» (вчителі Наталія Шутко, Валентина Сомик) на проведення бібліотечного калейдоскопу «Діти та книги без кордонів». Бібліотекарі розповіли учасникам заходу  про свята, традиції, звичаї українського народу.

       Кожна нація, кожен народ має свої звичаї. Звичаї народу - це ті прикмети, по яких розпізнається народ не тільки в сучасному, а в його історичному минулому. Кожен українець  має бути обізнаний з історією свого народу, обрядами, звичаями, мусить знати, як жили наші діди і прадіди. Учні познайомились з книжковою виставкою  «Свята. Традиції. Звичаї».   
       Багато цікавого дізнались про цінні книги нашої бібліотеки, найбільші та найменші книги за форматом, районну газету «Зоря», яка зберігається в нашій бібліотеці з 1947 року. Дітям  було цікаво потримати в руках цінні видання. А ще цікавіше було школярам познайомитись з новими книгами, дізнатись про шлях книги на полиці бібліотеки, прийняти участь у майстер – класі. Діти розпаковували посилки з книгами, клеїли строки повернення, штампували книги.
        Захід пройшов вдало та цікаво.




















Немає коментарів:

Дописати коментар