пʼятницю, 26 жовтня 2018 р.

Війною плакала і наша велика земля


  28 жовтня минає 74 роки з часу визволення України від нацистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Адже саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні.
   В рамках відзначення річниці визволення України від нацистських загарбників в дитячій бібліотеці для відвідувачів книгозбірні проведено день пам’яті: «Війною плакала і наша велика земля».
Бібліотекарі розповіли дітям про події того часу. Увазі читачів запропоновано коротку історичну довідку про визволення України від нацистських загарбників, а також для користувачів бібліотеки підготовлено історико-патріотичну викладку літератури, на якій представлені книги про мільйони українців, які стояли до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися живими, про те, що сьогодення ставить перед нами багато завдань, і головне з них – захистити рідну Україну, її цілісність та суверенітет.




Немає коментарів:

Дописати коментар