понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Людина для добра приходить в світ, й покликана завжди добро творити /100 років від дня народження/


   В історії України є події та люди, які своїм життям, діяльністю мають історичне та доленосне значення. Серед таких людей чільне місце займає письменник, який присвятив своє життя дітям. Його ім’я – Василь Олександрович Сухомлинський.

   Василь Олександрович був надзвичайно скромною, цілеспрямованою натурою, тихою і навіть, незважаючи на знаменитість трохи сором’язливою людиною. Жила в ньому титанічна сила волі й духу, невичерпна енергія, воля бійця за справедливість, за долю освіти та виховання майбутнього покоління.
 До ювілею Людини великої душі – Василя Сухомлинського в Монастирищенській районній дитячій бібліотеці був проведений літературний колаж:  «Людина для добра приходить в світ, й покликана завжди добро творити». Для відвідувачів книгозбірні влаштовано книжкову виставку та проведено літературний огляд за творами письменника. Бібліотекарі познайомили дітей з біографією Василя Сухомлинського, та закликали читати, вивчати, любити мудре слово письменника, який вчить дітей стати людьми великої душі – розумними, сердечними, мудрими мислителями.







Немає коментарів:

Дописати коментар