понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Тиждень дитячої бібліотеки

"Від книги - до світла, до знань, до життя" під такою назвою пройшов креативно та цікаво Тиждень дитячої бібліотеки з нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек, 115-річчя заснування першої бібліотеки в місті та 40-річчя відкриття сучасного приміщення бібліотеки.
Наші користувачі залюбки взяли участь у конкурсі малюнків "Я love свою бібліотеку". Переглянули цікаву виставку-хроніку: "Бібліотека і користувач рулять".
В день нової книги: "Нові та вже хітові" - вибрали ті книги, які найбільше сподобалися та відправились у слайд-мандрівку "Бібліотеки світу". А ще з нагоди свята на бібліогостини до нас завітали наші найактивніші читачі, учні та вчителі міської школи №5 та ліцею "Ерудит". На адресу всіх бібліотекарів звучали щирі слова вітання: вірші, пісні, побажання.
Бібліотекарі підготували для юних читачів хвилинку цікавих повідомлень. Діти дізналися дещо цікаве з історії відкриття приміщення сучасної бібліотеки, зокрема те, що на відкриття приїздила мама першого космонавта світу Юрія Гагаріна - Ганна Тимофіївна. Учні переглянули фото-матеріали та експонати тих подій.
Щиро дякуємо за візит та вітання нашим маленьким читачам, педагогічним колективам нашого міста. Адже після таких зустрічей у всіх залишаються приємні враження, з’являється гарний настрій та натхнення.




















Немає коментарів:

Дописати коментар