середу, 7 березня 2018 р.

Розквітайте, вийтеся, запашні квітки, устеліть листочками мамині стежки

Навесні народжується все прекрасне. З приходом весни оживають луки, ліси, поля, вся наша барвиста земля. У березні ми святкуємо свято наших найдорожчих, найрідніших і наймиліших людей – наших мам, бабусь, всіх жінок із чудовим святом – 8 Березня.

В районній дитячій бібліотеці була влаштована виставка-вітання: «Розквітайте, вийтеся, запашні квітки, устеліть листочками мамині стежки».  Саме в цей день людство вшановує жінку, жінку-матір, жінку-світоч, жінку-трудівницю, жінку-берегиню життя на землі.
Поряд з книгами про маму, знайшли місце листівки-вітання, зроблені власноруч нашими читачами. Неньку треба шанувати. Для неї завжди теплі, лагідні слова. Всі матері гідні їх, бо кожна дала життя своїй дитині, доглядає і виховує її, плекає у ній добро. Тільки вона нічого не пожалкує для своєї дитини. Віддасть всю свою мудрість душі, тепло свого серця, своє здоров’я.

Не дивлячись ні на що, наше життя прекрасне, бо саме життя – це вже диво. І кому, як не жінці, нести в наше життя божественний вогонь любові і щастя, щомиті в усьому! Для Вас, любі мами, наші вітання!










Немає коментарів:

Дописати коментар