понеділок, 19 березня 2018 р.

Тиждень дитячого читання


«Це знають дорослі, і знають це діти –
книжкова країна найкраща у світі»
         Щороку під час весняних шкільних канікул у дитячих бібліотеках України проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Читачі-діти його люблять і чекають. Це час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття.
До відкриття Тижня дитячого читання працівники дитячої районної бібліотеки
завітали в ліцей «Ерудит» та спеціалізовану ЗОШ №5, щоб привітати юних любителів книги зі святом та вручити грамоти, подяки, призи переможцям, активним учасникам читацького марафону «Канікули з книгою». Щиро подякували педагогічним колективам за допомогу і співпрацю.
         Бібліотекарі  запросили всіх дітей провести весняні канікули змістовно і цікаво в стінах нашої книгозбірні. Адже книга займає велике місце у житті кожної людини, а персонажі улюблених книг завжди залишаються поруч із нами, вони надихають нас у житті, вчать бути добрими, чуйними, справедливими. «У книжках, що стоять на полицях у бібліотеці, живі і безсмертні корені народу» - писав вчитель та письменник Василь Сухомлинський: Шануйте, бережіть, любіть книги. І тоді весь розум, мудрість і людська доброта переходитимуть через них до вас. Читайте, розвивайтесь, збагачуйте свої знання.










































Немає коментарів:

Дописати коментар