вівторок, 9 квітня 2024 р.

Подорож у країну Книги

 Книга - мудрий друг, який не вміючи говорити розповідає про все на світі. Книга навчає нас рідній мові, доносить до нас глибину і красу рідного слова, допомагає усвідомити його велику силу. Дитячі книги вбирають у себе дивовижний невичерпний світ, який дитина відкриває для себе саме завдяки книжці.
    У захоплюючий і цікавий світ Книги, до бібліотеки для дітей завітали найменші вихованці ліцею «Ерудит» учні 1-А класу, вчитель Ольга Віталіївна Онищук.
    Разом з бібліотекарем діти подорожували країною Книги, дізналися про перші "сторінки" найдавніших книг, про складний процес створення книги, у якому беруть участь люди різних професій. Знайомились з історією виникнення дитячої книги.
     А щоб стати справжнім другом книги її потрібно берегти і обов'язково читати. Нині, як ніколи нашим дітям потрібні цікаві, позитивні та корисні знання, а в цьому їм допоможуть книги. Саме завдяки книзі діти розвиваються набагато швидше, формуючи свій світогляд. На завершення заходу діти обрали книги для читання вдома.
    Дякуємо за співпрацю! Чекаємо в бібліотеці!














Немає коментарів:

Дописати коментар