пʼятницю, 19 квітня 2024 р.

Чисте довкілля - чисте сумління!

 В Україні у третю суботу квітня відзначається День довкілля. Головна мета цього дня - підвищення рівня свідомості українців в питаннях, що стосуються збереження безпеки навколишнього середовища.
Світ навколо дитини - це світ природи з безмежним багатством явищ, з невичерпною красою. Тому так важливо вчасно задовольнити пізнавальні потреби дитини, познайомити дітей з природою світу та рідної України. Такі знання сприятимуть розвитку спостережливості, формуванню екологічної культури школярів.
До дня довкілля в Бібліотеці для дітей влаштовано книжкову виставку та проведено для відвідувачів книгозбірні і вихованців групи продовженого дня учнів З-А, 3-Б класів, вчитель Юлія Олексіївна Кибалюк, учнів 2-А, 2-Б класу, вчитель Ірина Володимирівна Галевич ліцей "Ерудит", екологічний діалог: "Чисте довкілля - здорова нація".
Спілкуючись з дітьми бібліотекар наголосила про важливість збереження чистого довкілля, познайомила учасників заходу з книгами, які розповідають про екологічні проблеми планети. Діти подарували для бібліотеки власноруч створений плакат "Чисте ДОВКІЛЛЯ - чисте СУМЛІННЯ!"
Чистота нашої землі - у наших руках! Зберегти красу природи, сприяти її оновленню - завдання кожної людини!
Перемога з кожним днем стає ближчою і ми впевнено продовжуємо боротьбу за вільне та здорове майбутнє нашої України!
Дякуємо за співпрацю! Чекаємо в бібліотеці!





















Немає коментарів:

Дописати коментар