середу, 24 січня 2024 р.

У гостях у веселих дракончиків

 За східним календарем 2024 - рік Дракона . Дракон - це символ мужності, сили та успіху. Це величні, могутні і різноманітні створіння, які живуть в казках, дитячій літературі та фантастичних творах.Діти завжди цікавляться драконами і хочуть дізнатися про них якомога більше.
Сьогодні до Монастирищенської бібліотеки для дітей завітали учні 2-В класу, вчитель Цехмейструк Лариса Леонідівна та вихованці групи продовженого дня, учні 3-А, 3-Б класів ліцею Ерудит, вчитель Кибалюк Юлія Олексіївна. Бібліотекарі запросили дітей на :"Гостини до Веселих дракончиків ".
Це чудова нагода дізнатися більше про цих міфічних істот, які так подобаються дітям . Ми запропонували нашим читайликам познайомитися з книгами у яких живуть сміливі і розумні вогнедихи - Дракони. Вони кумедні ,величні і хоробрі істоти. Дракони тисячоліттями заворожують нашу уяву.
Діти з великим задоволенням слухали розповідь бібліотекаря та обрали книги, які найбільше сподобалися. Приємного читання! Дякуємо за співпрацю! Чекаємо в бібліотеці!






















Немає коментарів:

Дописати коментар