пʼятниця, 13 жовтня 2023 р.

Захисники, які ступили за межу життя

 В Україні завжди шанували тих, хто мужньо і героїчно боронив рідну землю від загарбників. Особливо гостро відчуваємо ми вдячність до воїнів-захисників і зараз - під час російської агресії.
    У важкий для країни час українці вкотре довели, що в їхніх жилах тече кров вільних і мужніх козаків.Тисячі людей живим щитом стали між ворожою російською силою та мирною Україною. Тому, героїзм та самовідданість хлопців, які залишили свої домівки, аби боронити цілісність нашої держави, заслуговують на глибоку повагу і вдячність.
  Сьогодні до Монастирищенської бібліотеки для дітей завітали учні 9-Б класу Ліцею «Ерудит» Монастирищенської міської ради Черкаської області вчитель Савченко Світлана Миколаївна. Дітям була проведена патріотично - виховна година: "Захисники, які ступили за межу життя". Наша зустріч розпочалась із покладання квітів на Алеї Слави Героїв Монастирищенської громади.
   В читальній залі нашої книгозбірні, учасники заходу переглянули книжкову виставку та знайомились з життєвою історією наших краян-монастирищан, які боролись за свободу, незалежність, територіальну цілісність України. 
  Дуже високу ціну сплачували наші предки за свободу, таку саму високу ціну сьогодні продовжують сплачувати наші сучасники, віддаючи найцінніше, що є у кожної людини - власне життя.
    Низько схиляємо голови перед мужніми воїнами, які віддали своє життя заради того, щоб ворожий чобіт не топтав українську землю. Слава Україні! Героям Слава!


















Немає коментарів:

Дописати коментар