середа, 4 жовтня 2023 р.

Їм потрібна наша допомога

 4 жовтня світова спільнота відзначає День захисту тварин. Цей день особливий для тих, хто любить, цінує і розуміє природу. На жаль, фауна нашої планети невпинно скорочується. У світі існує безліч речей, що загрожують майбутньому тварин, для яких, як і для людей, планета є домівкою.
  У Всесвітній день захисту тварин в Монастирищенській бібліотеці для дітей влаштовано книжкову виставку-захоплення: "ЇМ ПОТРІБНА НАША ДОПОМОГА". Книги представлені на виставці присвячені тваринам і темі їх захисту. Дуже часто ми забуваємо, що поряд з нами вірні друзі - тварини. Вони відданими очима дивляться на нас, очікуючи уваги і любові. Наші домашні улюбленці так багато роблять для нас: охороняють, дарують радість спілкування, а іноді навіть рятують життя, чекаючи від нас уваги. Для багатьох вони лише сторінка життя, а ми для них і є все життя.
  Впродовж дня бібліотекарі звертають увагу відвідувачів до проблеми існування бездомних тварин, спонукають читачів замислитися над загрозою вимирання деяких видів тварин у дикій природі.
     Тож любіть, цінуєте та бережіть тварин і природу!
     Чекаємо в бібліотеці!















Немає коментарів:

Дописати коментар