середу, 20 вересня 2023 р.

Книги в дарунок

 Монастирищенська  бібліотека для дітей отримала в подарунок два примірники   книги Єлизавети Соломатиної «Життєствердні історії поні Тоні та його друзів» з паралельним перекладом українською та англійською мовами від Благодійної організації «Благодійний фонд БІБЛІОТЕЧНА КРАЇНА» та голови фонду Ігоря Степуріна.
Книга підіймає ряд гострих питань, які стоять сьогодні перед підлітками. В цікавій, доступній для юного читача книзі розкриваються поняття дружби, підтримки, толерантності, які допоможуть нашим читачам у подоланні своїх проблем. З книгою можна добряче підтягнути свій рівень англійської, дізнатись нові слова. Перше знайомство з книгою викликало жвавий інтерес у наших читайликів. У лісовій школі, що розташована на березі мальовничого озера край флоридського лісу, відбуваються непересічні події. Булінг серед однокласників... Наш герой – п’ятикласник поні Тоні має вирішити цілий ряд непростих для свого віку проблем: знайти спільну мову з кривдником, допомогти своїй подружці подолати страхи те невпевненість, допомогти собі з тим самим – що ще складніше; сказати правду, коли це надзвичайно важко; пробачити, коли ніхто тебе не просить…
 Зараз книга проходить бібліотечну обробку та зовсім скоро чекатиме на своїх перших поціновувачів в бібліотеці для дітей та на юнацькому абонементі публічної бібліотеки. Так, щоб прочитати її англійську версію, треба мати досить гарний рівень англійської, але не переймайтесь, якщо якісь слова не знайомі – поряд є український переклад.
Зацікавили? До зустрічі в нашій книгозбірні з поні Тоні і його друзями!









Немає коментарів:

Дописати коментар