вівторок, 25 квітня 2023 р.

Олег Калашніков "Захисники, які ступили за межу життя"

     Монастирищенська бібліотека для дітей висловлює щиру подяку Ірині Бевз дружині нашого земляка Романа Бевза офіцера Збройних сил України, який загинув в 2014 році, у російсько-українській війні, за подаровану книгу - "Захисники, які ступили за межу життя". Автор книги Олег Калашніков прес-офіцер 26 артилерійської бригади.
      Ця книга є даниною шани мужності та самопожертви воїнам 26 артилерійської бригади імені генерала-хорунжого Романа Дашкевича та 14 батальйону територіальної оборони "Черкаси", які загинули у російсько-українській війні у 2014- 2015 роках, захищаючи Незалежність Української держави.
    П'ятнадцять художньо-документальних нарисів створених за спогадами родичів, друзів, вчителів, однокласників, товаришів по службі, сусідів, які знали полеглих захисників і в пам'ять про яких вони продовжують жити. Кожному нарису передує вірш-присвята.
  Переконані, що подарована книга стане важливою частиною нашого фонду, допоможе у патріотичному вихованні наших дітей та буде корисною для читачів нашої бібліотеки!






Немає коментарів:

Дописати коментар