пʼятниця, 21 квітня 2023 р.

Вчимося жити на Землі правильно

 Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають Міжнародний день Матері-Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім.
      Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.
У День Землі в різних країнах світу за традицією звучить Дзвін Миру, закликаючи людей Землі відчути всепланетну спільність і докласти зусиль для захисту миру на планеті та збереження краси нашого спільного дому.
     До Міжнародного дня Землі в Монастирищенській бібліотеці для дітей влаштовано книжкову виставку та проведено для учнів 3-В класу (вчитель Сазонтова Алла Олексіївна), та 3-А класу вчитель (Опаленко Лілія Олексіївна) ОЗЗСО І-ІІІ ст. "Ліцей "Ерудит" еко-інформаційне поле: «Вчимося жити на землі правильно". Діти дізналися про цікаві факти виникнення цього свята. Переглянули книги, які розповідають про планету Земля, про те, як потрібно правильно жити на землі. Згадали прислів'я та приказки українського народу про глибоку шану до Матінки-Землі. Дійшли висновку що дбайливе ставлення до природи, навколишнього природного середовища - важливе завдання і обов'язок кожного. На завершення заходу діти прикрасили планету Земля, ожививши її, і подарувавши частинку своїх сердець.
     Тож, бережімо природу та не біймося брати відповідальність на себе, потрібно об'єднуватись і працювати в одному напрямку задля кращого майбутнього!
    Вітаємо всіх з Днем Землі! Дякуємо за співпрацю!






































Немає коментарів:

Дописати коментар