четвер, 3 листопада 2022 р.

Золотий письменник України

 "Фантазувати й розповідати вголос різні історії я почала ще в дитячому садку, коли не вміла писати. А записувати - у шість років. Коли вперше у цьому ж віці випадково потрапила до бібліотеки, була вражена полицями з книжками, здивована тим, що ці книжки написали люди, і вирішила , що моя книжка теж колись стоятиме на такій полиці. Але про те, що книги пишуть письменники, я тоді ще не знала."(Ірен Роздобудько).
3-го листопада народилася Ірен Віталіївна Роздобудько -сучасна дитяча письменниця, журналістка, поетеса ,сценаристка. Сьогодні вона святкує своє 60-річчя!
У творчому доробку Ірен кілька десятків дуже різних книжок, серед них детективи, любовні, психологічні, сатиричні і дитячі книжки, зокрема "Коли оживають ляльки", "Пригоди на острові Кловерен ", "Арсен", Дитинство відомих дітей",куди увійшли п'ять біографій маленьких геніїв різних країн- Блеза Паскаля, Волфганга Моцарта, Катерини Білокур, Чарлі Чапліна, Ганса Андерсена
До ювілею письменниці в Монастирищенській бібліотеці для дітей влаштовано ювілейну вітальню: " Золотий письменник України"
Завітайте до нашої бібліотеки, щоб насолодитися творами сучасної української письменниці!











Немає коментарів:

Дописати коментар