понеділок, 21 листопада 2022 р.

Хто помирає в боротьбі - живе у серці й слові

 21 листопада, ми відзначаємо День Гідності та Свободи.
Це особливий день для України і українців.Цей день пов'язаний з початком двох революцій листопада - Помаранчевий Майдан Свободи 2004 року і Революція Гідності 2013 року .
Події Майдану змінили народ, його погляди, мрії та віру у своє європейське майбутнє і назавжди стали незаперечним доказом відродження нашої нації.
Не залишилася поза увагою ця історична подія і в Монастирищенській бібліотеці для дітей. В читальній залі книгозбірні влаштована книжкова виставка та проведено для учнів 5Б класу ліцею" Ерудит" літературно - історичний репортаж: " Хто помирає в боротьбі - живе у серці й слові".
Діти послухали розповідь бібліотекаря про мужність і патріотизм співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Учасники заходу
познайомилися з літературними виданнями, які розповідають про героїчні сторінки тих доленосних для України подій.
Нині ми знову відстоюємо свою незалежність та свободу. Наші мужні воїни ціною свого життя борються за вільну, багату, демократичну державу - Україну. Ми обов'язково переможемо. Цим безсумнівно будують пишатися наші нащадки! Це дуже важкий іспит для України, але ми знову продемонстрували всьому світу свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. Слава ЗСУ! Слава Україні!





















Немає коментарів:

Дописати коментар