понеділок, 14 листопада 2022 р.

Чарівниця із Швеції

Астрід Ліндґрен - видатна дитяча письменниця, авторка казок про Карлсона та Пеппі Довгупанчоху. Ці казки допомагають дітям дорослішати, відкривати щось нове у бурхливому світі. Герої її творів стали улюбленими для багатьох поколінь дітей.
Світ її творів населений дітьми, і туди раз по раз письменниця верталася душею, мріями, снами, книжками.
За визнанням мільйонів шанувальників у світі унікальна творчість Астрід Ліндґрен підтверджується величезним виданням її книг на мовах різних народів. У 2002 році урядом Швеції на честь видатної дитячої письменниці було засновано премію Астрід Ліндґрен.
До 115 - річчя від дня народження Астрід Ліндґрен, який відмічається 14 листопада, в Монастирищенській бібліотеці для дітей влаштована літературно-казкова світлиця: "Чарівниця із Швеції". Під час відвідин світлиці користувачі книгозбірні з задоволенням слухали розповідь про життєвий шлях Астрід Ліндґрен, бажаючі брали участь у вікторині перевіряючи свої знання творів улюбленої письменниці.
Книги Астрід Ліндґрен смішать і втішають, захоплюють грою і казкою. Тим хто не знайомий з її творами, чи знову хоче зустрітися з улюбленими персонажами, ми пропонуємо завітати до бібліотечної світлиці "Чарівниця із Швеції" 















Немає коментарів:

Дописати коментар