пʼятниця, 19 червня 2020 р.

Син, що став батьком – символ спадкоємності поколінь…


Нема без тата щастя на землі,
Як і без мови небува розмови.
І дикий світ цей грішний ще і злий.
Оберігаймо тата у любові!
         День батька в Україні офіційно святкувати почали нещодавно. У цьому році святкування відбудеться вдруге. У травні минулого року Кабінет Міністрів схвалив проект відповідного Указу Президента, призначивши святкування Дня батька щорічно у третю неділю червня.
Нинішнього року всіх татусів України можна сміливо вітати 21 червня – саме на цю дату припадає День батька. А значить, у всіх нас є привід привітати найближчу і найріднішу людину. На цей раз вшановуємо тата – главу сім’ї, добувача, годувальника, вихователя  і доброго друга для своїх дітей і дружини.
         Читачі Монастирищенської районної бібліотеки для дітей долучилися до акції: «Інтерактивна листівка для тата» (акцію проводить Черкаська обласна бібліотека для дітей). Учасники акції знімали коротке відео-привітання зі словами, присвяченими своєму татові. Усі відео-привітання від читачів будуть зібрані в одній інтерактивній листівці й опубліковані на сайті обласної бібліотеки для дітей на сторінках бібліотеки, у соціальних мережах.
         Колектив Монастирищенської бібліотеки для дітей вітає усіх татусів з Днем батька. Добра вам і радості, сімейного затишку й мирного неба. Сьогодні до вашої уваги привітання батькам від Лєри і Мілани Демчук та Іллі і Артема Свердликів.









Немає коментарів:

Дописати коментар