понеділок, 1 червня 2020 р.

Нехай у мирі та щасті всі діти зростають!


Коли в небі сонечко сміється.
А у полі, лузі квіти розквітають.
Тоді з прекрасним святом –
З Днем захисту дітей вітають.
         Сьогодні в Україні і у світі відзначається радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей. Цього року, у зв’язку із карантинними обмеженнями, святкування проводиться в онлайн режимі. Щороку святкування Дня захисту дітей присвячене важливій темі. Цьогорічне гасло свята: «Діти мають право на щастя!».

         Монастирищенські бібліотекарі районної бібліотеки для дітей, не зважаючи на карантин, підготували для наших читачів цікаві виставки до свята та літніх читань. Вашій увазі книгозбірня рекомендує для дітей-книголюбів віртуальну виставку: «Нехай у мирі та щасті всі діти зростають», присвячену Міжнародному дню захисту дітей. Виставку-експозицію під назвою: «Наше літо книгами зігріто». Полички для читання влітку (програмова, додаткова та рекомендована література) для всіх категорій дітей. Після виходу із карантину, цікаві казки, оповідання, книги з пригодами, чекають на вас!  
          Колектив бібліотеки вітає всіх дітей зі святом. Давайте спільно захищати права дитини, робімо все, щоб росли вони щасливими, здоровими, любили свою Україну. Підтримуймо паростки талантів синів та доньок, виховуймо гідну еліту для своєї держави та головне – побажаймо нашим дітям миру в їх долоньках, усмішки в очах, щоб радість їх шлях осявала, надію і віру в серце вселяла, здоров’я міцного та сонечка ясного, неба блакитного та долі прекрасної.




Немає коментарів:

Дописати коментар