пʼятницю, 13 вересня 2019 р.

Періодику читати – всі новинки першим знати


Дуже швидко минуло літо. Не встигли озирнутися, а вже настала осінь. Але в стінах Монастирищенської районної бібліотеки для дітей не засумуєш. До нас завітали учні 2-В класу (вчитель Олена Данько), маленьким відвідувачам книгозбірні був проведений огляд періодичних видань: «Періодику читати – всі новинки першим знати».

         Бібліотекар познайомила дітей з новинками періодичних видань, які користуються попитом у дітей молодшого шкільного віку. Це журнали «Пізнайко», «Малятко», «Джміль», «Яблунька», «Колосок» та ін. на сторінках цих видань можна прочитати захоплюючі розповіді для веселих та розумних і кмітливих дітей, дізнатися історії походження тварин і рослин, перечитати нові та вже відомі казки та легенди, знайти забави, смішинки, веселинки, кросворди, ігри. Бібліотекар закликала діток проводити свій вільний час змістовно та цікаво, читаючи газети та журнали, розвиватись і дізнаватись про багато цікавих новин.
         На завершення заходу були підведені підсумки літнього читання. Всі дітки, які гарно відвідували бібліотеку влітку та прочитали найбільшу кількість книг отримали подяки. Дякуємо за співпрацю!









Немає коментарів:

Дописати коментар