середу, 25 вересня 2019 р.

Я з КНИГОЮ відкриваю Всесвіт


Премудросте земна, бібліотеко!
Віват тобі, хранителько свята!
До тебе йдуть і зблизька, і здалека,
Щоб почерпнуть від тебе лиш добра
         Бібліотека – це справжнісіньке книжкове місто, а живуть у ньому, звичайно ж, – книги! Дитячі книги вбирають у себе дивовижний, невичерпний світ, який дитина відкриває для себе, завдяки книзі.
         Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, першими хто завітав привітати бібліотекарів Монастирищенської районної бібліотеки для дітей, стали найменші учні 1-Б класу ліцею «Ерудит» (вчитель Олена Андрущак).
Бібліотекарі організували для дітей екскурсію книжковим містом: «Я з КНИГОЮ відкриваю Всесвіт». Маленькі ерудити дізналися про те, де живуть книги в бібліотеці, як правильно ними користуватися. Мандруючи Країною книг, діти поринули у чудовий світ, який відкриває Всесвіт мудрого, розважливого, друга, який супроводжує нас усе життя. І друг цей – КНИГА, яка навчає рідної мови, доносить до нас глибину і красу слова, допомагає усвідомити його велику силу. Діти, під час екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книги додому.
         Сьогодні наша книгозбірня отримала неймовірний подарунок – нових маленьких друзів. Надіємось на те, що захід сподобався дітям. Сподіваємось, що ця зустріч стане гарним початком довгої та плідної співпраці!














Немає коментарів:

Дописати коментар