пʼятницю, 21 грудня 2018 р.

Зима іде – свята веде


Майже цілий рік усі ми – і дорослі, і малята з нетерпінням очікуємо зимові свята. День Святого Миколая, Новий рік, Різдво та інші урочисті дні несуть із собою веселощі та розваги, ігри на свіжому повітрі, співи та танці.
       У затишних, казково-новорічних стінах Монастирищенської бібліотеки для дітей відбулися зимові зустрічі: «Зима іде – свята веде». До нас завітали учні 4-Б класу та малята 1-В класу ліцею «Ерудит». Діти поринули в цікавий світ традиційних народних свят. Для учнів 4-Б класу проведена народознавча година: «Добро і милосердя Святого Миколая», а найменші користувачі дізналися про святкування Нового року у інших країнах світу.

         Зустріч пройшла цікаво та весело. Бібліотека отримала чудові подарунки: вірші про зиму, новорічні вітання, малюнки і власноруч виготовлені прикраси на ялинку.
         Щиро вітаємо всіх з прийдешнім Новим роком! Мріємо, щоб Рік, що вже на порозі, додав би нам надії на мир, спокій, щасливе життя. І щоб всі школярі мали лише високі оцінки, вчителі – сумлінних вихованців, а батьки щасливих, здорових діточок. Нехай доля кожного з вас сяє, немов новорічна ялинка вогнями, а пухнастий білий сніг змете всі негаразди.






























Немає коментарів:

Дописати коментар