понеділок, 17 грудня 2018 р.

Шахи і шашки в бібліотеці

Бібліотека сьогодні є центром дозвілля, центром спілкування. Щонеділі до дитячої районної бібліотеки в м. Монастирище спішать любителі шахів та шашок, щоб позмагатись. Приходять разом з дітьми батьки, дідусі.
Кожен турнір – це іспит головних якостей характеру: волі, мужності, цілеспрямованості і наполегливості. Адже, гра в шахи, шашки, нарди виховує позитивні риси, волю до перемоги, вміння поставити конкретну мету і досягти її здійснення. Особливо це важливо для дітей, молоді. Шахи навчають бути уважними і зібраними. До речі, сильні лідери не бояться програшу. Для них головне – гра. В турнірі з шахів та шашок в районній бібліотеці стали переможцями: Остропольський Максим, Підчасюк Михайло, Кравчук Дмитро, Пачесюк Артем, Кривоніс Євгеній, Михайло Кудин, Василь Пір’ян, Василь Бегерський, Микола Мельник.
Активну участь в грі з шашок приймали участь: Софія Кучер, Лара Єжкун, Денис Мельник Єва Кривоніс, Матвій Кирпа та багато інших .
Всі переможці змагань нагороджувались грамотами, подяками та призами.
Турніри постійно організовує Василь Пір’ян. В листопаді – грудні турніри з шахів і шашок були присвячені першому представнику Президента України в Монастирищенському районі Михайлу Орендарчуку , колишньому директору Монастирищенського машинобудівного заводу Михайлу Дризі. Дякуючи спонсорам : Олегу Яровому, Миколі Орендарчуку, Володимиру Трохимчуку учасники турнірів отримали подарунки. Працівники бібліотеки створюють комфортні умови для проведення ігор, оформляють книжкові виставки, перегляди літератури: «Такі цікаві шахи та шашки», «Шахи – гра для інтелектуалів».
Бібліотекарі вдячні організатору турнірів з шахів та шашок Василю Пір’яну, учасникам змагань та спонсорам. Всіх бажаючих позмагатися та навчитися грі в шахи та шашки чекаємо щонеділі в дитячій районній бібліотеці.






















Немає коментарів:

Дописати коментар