середу, 9 січня 2019 р.

Прийшов Січень-Новорічень


         Різдвяні свята - наймагічніші свята, які відкривають світ добрих чудес! Увесь світ перебуває в очікуванні новорічно-різдвяних див, чекає на здійснення найпотаємніших бажань.
         Різдво Христове - свято радості і єднання людських душ. У цей день, всі ми, ніби заново народжуємося, залишаючи всі образи, сварки у минулому. Це свято покликане об’єднати нас усіх, відродити та зробити трішечки кращими.

          Для підняття святкового настрою нашим користувачам, в фойє книгозбірні влаштовано новорічну фото-зону, в читальній залі та в відділі обслуговування 1 - 4 класів виставки-інсталяції: "Чарівниця-зима", які знайомлять читачів з новорічними та різдвяними обрядами українців та переносять діток в зимовий світ казки.
       Для найменших читачів бібліотеки учнів 1-В класу ліцею "Ерудит" (вчитель Данько Олена) був проведений новорічно-різдвяний вернісаж "Прийшов Cічень-Новорічень". Діти дізналися про традиції святкування Різдва. Зокрема про колядки - величальні пісні для усієї родини, прохання для неї щасливої долі, добробуту й усіляких гараздів.
        Маленькі колядники побажали бібліотекарям веселих свят, радісних відчуттів, смачної куті, добробуту в житті. Навзаєм отримали цукерки, бо жодне новорічно-різдвяне свято не проходить без солодощів.











































Немає коментарів:

Дописати коментар