середу, 14 листопада 2018 р.

Маленькі ерудити в гостях у книгозбірні


Чи можна уявити своє життя без книги? Звісно ні. Бібліотека – це справжнє книжкове місто, а його мешканці – звичайні книги. Тихо в бібліотеці стоять книжки, мовчать. Але візьмеш книгу до рук, розгорнеш її першу сторінку – і вона тихенько поведе у незнайомий цікавий, дивовижний, чудовий світ, відповість на безліч запитань, познайомить з прекрасними людьми.
         Сьогодні Монастирищенська дитяча бібліотека організувала екскурсію
для найменших – учнів 1-Б (вчитель Лариса Леонідівна Цехмейструк); 1-В (вчитель Олена Михайлівна Данько) класів ліцею «Ерудит». У світлому та затишному приміщенні, на дітей чекали бібліотекарі, які завжди раді своїм відвідувачам. Під час екскурсії маленькі ерудити познайомилися з структурою роботи дитячої бібліотеки, дізналися де зберігаються книги та як правильно ними користуватися. Всім сподобалися періодичні видання для першокласників. Діти, які побували на екскурсії мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книги додому.
         Сьогодні книгозбірня отримала неймовірний подарунок – нових маленьких друзів! Сподіваємось, що ця зустріч стане гарним початком довгої та плідної співпраці.











Немає коментарів:

Дописати коментар