пʼятницю, 23 лютого 2024 р.

Незламні. Незалежні. Мужні

24 лютого наше життя змінилося назавжди. 3.40... Вибухи по всій Україні, російські загарбники розпочали повномасштабну війну проти України. У центрі Європи, у XXl столітті. Та ще й за допомогою "доброго" сусіда - Білорусі, що стала плацдармом для наступу "русского міра".

    До другої річниці від початку повномасштабної війни в Україні та 10-тої річниці від початку російсько- української війни, в бібліотеці для дітей влаштовано книжкову виставку та проведено для учнів 7-В класу Ліцею «Ерудит»  вчитель Наталя Олексіївна Гончарук годину мужності: "Незламні. Незалежні. Мужні."
    Діти дізналися про складний шлях української незалежності, який зробив нас унікальними - героями вільного світу. Бібліотекар презентувала учням Альманах пам'яті Героїв Монастирищини, які віддали своє життя заради волі українського народу.
    Незважаючи на страждання і втрати, Україна продовжує боротися за свою незалежність. У цьому протистоянні ми отримуємо підтримку світу.
 Імперія зла має нарешті відповісти за сотні років гноблення українців: за кріпосне право,зруйнування Запорізької Січі, Голодомор, репресії, закатоване дисидентство та Розстріляне відродження, за спроби знищення мови і привласнення спадку Київської Русі.
    Україна стояла, стоїть і вистоїть! Тільки Перемога!



















 

Немає коментарів:

Дописати коментар