вівторок, 6 лютого 2024 р.

Крок до безпечного Інтернету

 Сьогодні у світі відзначається День безпечного Інтернету. Цей день запровадили мережі insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо дітьми й молоддю.
Бібліотека для дітей у своїй роботі завжди робить акцент на необхідності запасу знань з безпеки поводження в мережі Інтернет.
До дня безпечного Інтернету в бібліотеці влаштована книжкова виставка, яка несе інформацію про безпеку поводження в мережі Інтернет.
А ще, спробували вберегти себе в інформаційному потоці і наші користувачі, вихованці групи продовженого дня учні 3-А та 3-Б класів вчитель Кибалюк Юлія Олексіївна та учні 1-В, 2-В класів вчитель Федунів Оксана Олександрівна Ліцею "Ерудит", під час школи безпеки: "Крок до безпечного Інтернету".
Учні прослухали розповідь бібліотекаря Інтернет-центру про те, як вберегти себе в мережі Інтернет, адже довкола нас чимало відвертої брехні і небезпеки. Діти дізналися про те, хто такі Кібернезнайомці та як уникнути халепи користуючись Інтернетом.
На завершення заходу учасники переглянули відеоролик: "День безпечного Інтернету".
Дякуємо за співпрацю! Чекаємо в бібліотеці!



























Немає коментарів:

Дописати коментар