четвер, 4 травня 2023 р.

Прекрасний скарб - книга

 Книжки супроводжують людину все життя. Вони є в кожній оселі: тоненькі та товсті, маленькі та великі, з малюнками та без них. Хороша книжка наш співрозмовник, друг і порадник. Свої улюблені книжки ми перечитуємо не один раз. А чим більше ми читаємо, тим більше знаємо.
Цього тижня в Монастирищенській бібліотеці для дітей було гамірно та весело. Вже третій день поспіль ми зустрічаємо гостей, наших маленьких любителів книги.
На бібліотечний урок: "Прекрасний скарб - книга" до нас завітали учні 1- В класу ОЗЗСО І-ІІІ ст. "Ліцей "Ерудит" (вчитель Лариса Леонідівна Цехмейструк). Дітки дізналися про перші "сторінки" найдавніших книг, про складний процес створення книги, у якому беруть участь люди різних професій. Це важка, напружена праця, тому книги потрібно берегти і шанувати. Дітки дійшли висновку, що дбайливе ставлення до книг продовжує їм життя, і це дає змогу прочитати їх багатьом дітям. На завершення заходу діти обрали книжки, які найбільше їм сподобались та пообіцяли берегти книгу - скарбницю знань.
Дякуємо за співпрацю! Чекаємо в бібліотеці!





















Немає коментарів:

Дописати коментар