пʼятницю, 26 травня 2023 р.

Школа мрій-2023

 26 травня, в Монастирищі відбувся мультипредметний квест для школярів, який зібрав представників Ліги старшокласників Монастирищенської громади. Методом жеребкування, було сформовано 3 команди - сині, жовті і зелені. 
      Учасники квесту мандрували маршрутом за спеціальною картою. Кожна команда отримала по маршрутному листу, який включив 8 станцій: "Природа", "Математика", "Література", "Мистецтво", "Фізкультура", "English", "Історія", "Психологія". Шлях до вирішення завдань був захоплюючий і пізнавальний, адже кожна із зупинок містила цікаві завдання, до вирішення яких гравці докладали як свої навички, так і розумову активність. На кожній локації у команди було 5 хвилин, щоб набрати максимальну кількість балів. На кожному етапі команда отримувала уривок із вірша, який потрібно було колективно продекламувати у фіналі конкурсу. До квесту долучитися працівники Монастирищенської бібліотеки для дітей, які підготували завдання для станції: "Література".
      Учасники всіх команд продемонстрували блискучі знання з історії рідного краю, літературних творів та літературних героїв і отримали максимальну кількість балів на станції: "Література".
      По завершенню змагань учасників квесту привітала заступниця міського голови Зоряна Заворотна, нагородила талановитих учнів медалями, подарунками та наголосила, що за талановитою молоддю - майбутнє України.
     Основним переможцем стала дружба. Діти задоволені і з чудовим настроєм відмітити свою перемогу, тому що в цій грі були тільки переможці. І, справді, квест видався на славу!
Дякуємо організаторам за співпрацю! Вітаємо учасників квесту з перемогою!







































Немає коментарів:

Дописати коментар