пʼятниця, 30 вересня 2022 р.

Книжок країна чарівна чекає на гостину

 В сучасному світі, незважаючи на різноманіття електронних ресурсів, книга та бібліотека залишається невід'ємною складовою в отриманні необхідної інформації. Друкована книга була, є і залишається найціннішим скарбом людства і невичерпним джерелом знань.
     30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. До цієї дати в Монастирищенській бібліотеці для дітей влаштовано Бібліотечний non-stop: "Книжок країна чарівна чекає на гостину"
Протягом тижня для користувачів проведено ряд заходів , старшокласникам підготовлено TOP-FRESH доріжку: "Книги обрані душею ", молодших читачів зацікавила PR-акція: "Читаймо, бо ми того варті ", діти переглядали виставки, знайомились з новими виданнями, які отримала бібліотека. Відвідувачі книгозбірні мали змогу ознайомитися з Найцікавішими бібліотеками світу та дізнатися про цікаві факти з бібліотечної історії, завітавши до бібліотечного відеосалону.
     Бібліотекарі створили з книжок міні-бібліотеку, цікаві книжкові інсталяції, які підкреслюють атмосферу свята, та нагадають кожній дитині, що книги - це диво. Адже у них відображений світ та віками накопичена мудрість. Книги як вогник освітлюють шлях кожній дитині і цей вогник у надійних руках бібліотекарів. А головним багатством бібліотеки - є книги.
Цьогоріч ми святкуємо день бібліотек в умовах воєнного стану. Уся країна об'єдналася для боротьби з ворогом, а бібліотеки стали для своїх громад і новоприбулих точкою опори, і місцем підтримки.
Запрошуємо всіх до бібліотеки, хто любить і цінує книги! Для Вас відкриті наші двері і серця!
Зі святом Вас шановні колеги!!



























Немає коментарів:

Дописати коментар