вівторок, 20 вересня 2022 р.

Усім нам треба злагода і мир

     21 вересня весь світ відзначає День миру, як день глобального припинення вогню та відмови від насильства. У всіх куточках світу проходять заходи, спрямовані на залучення уваги до того, як багато в нашому світі агресії і зла, безглуздих смертей і ненависті.
      В Україні до Міжнародного дня миру люди ставляться з глибокою пошаною і усвідомленням того болю, який завдає війна. У нашій домівки, на жаль, прийшла війна, проливається людська кров, лунають постріли, гинуть люди, тому цей день для нас особливий. Цього дня ми низько схиляємо голови перед тими хто виборює найцінніше на землі - мир, виборює право на життя, право мати над головою мирне небо. Цей день закликає людей не тільки замислитися про мир, а й робити щось заради нього.
   До Міжнародного дня миру у читальній залі Монастирищенської бібліотеки для дітей влаштовано книжкову виставку-репортаж: "Усім нам треба злагода і мир", на якій представлені книги, що розкривають значущість боротьби за мир для людини будь-якої країни, показують відвагу наших воїнів, які протистоять російськими окупантам. Виставка пропонує замислитися над глибокими питаннями війни і миру на землі.
    Чекаємо на вас в дитячій бібліотеці.

























Немає коментарів:

Дописати коментар