четвер, 6 жовтня 2022 р.

Як зроблена книга, або хто в книзі найголовніший

 Людина, яка любить і вміє читати - щаслива людина. Вона оточена безліччю розумних, добрих і вірних друзів. Друзі – це книги. Діти, які часто відвідують бібліотеку знають, як багато тут книг. Як же не помилитися і вибрати потрібну? Дуже просто. Адже книга сама може розповісти про себе.
До Монастирищенської бібліотеки для дітей завітали учні 2-А класу ліцею "Ерудит"(вчитель Подолянюк Людмила Валентинівна ) на бібліотечний урок. А бібліотечний урок – це завжди цікаво. Разом з бібліотекарем діти мандрували сторінками книжки. Вивчали елементи книги, які допомагають у виборі і читанні книг. Діти дізналися про те, хто у книзі найголовніший, про що розповідає титульний лист, які бувають обкладинки, яку роль відіграють у книзі ілюстрації. Знайомились з елементом довідкової частини, за допомогою якого можна дізнатися про що написана книга.
За доброю традицією нашої бібліотеки, були підведені підсумки літнього читання. Діти, які активно відвідували бібліотеку під час літніх канікул і прочитали найбільшу кількість книг отримали грамоти. На завершення заходу дітки переглянули мультфільм про бережливе ставлення до книги. Дякуємо за любов до книги! Чекаємо в бібліотеці.































Немає коментарів:

Дописати коментар