вівторок, 19 жовтня 2021 р.

Чемпіонат з шахів

 15 жовтня в публічній бібліотеці відбувся Чемпіонат Монастирищенської громади з шахів, присвячений Дню захисників та захисниць України, за участі та підтримки Голови Федерації з шахів Монастирищенської громади Олега Ярового. Родзинкою Чемпіоната була презентація книги "Виховання шахами або чого мене навчили діти" автором Олександром Демарьовим, знаного на Монастирищині шахіста, який зараз живе та працює в Києві.

З цікавістю слухали учасники спортивних змагань розповідь про історію написання книги, яка безумовно буде цікавою для дітей та їх батьків. Пан Олександр в минулому активний читач нашої бібліотеки, з-під пера якого вийшла і художня книга "Зранку до вечора", з метою сприяння залучення дітей та молоді до улюбленої гри подарував Монастирищенській публічній бібліотеці 20 примірників своєї книги.
     А потім почалась велика Гра. Грали по трьох вікових групах: діти, юніори та дорослі. Після напружених баталій серед дітей перемогу отримали: Пачесюк А. (І місце), Благід А. (ІІ місце) та Івасик Д. (ІІІ місце). 
      Серед юніорів перемогли: Базелюк В. (І місце), Остропольський М. (ІІ місце), Дерев'янко В. (ІІІ місце). 
      Серед дорослих перемогу в Чемпіонаті здобув Полонський О. , а друге місце розділили між собою Фурта М. та Кочерга Г. Тож вітаємо переможців, які отримали Грамоти та медалі, та чекаємо на нові зустрічі!


































































Немає коментарів:

Дописати коментар