четвер, 19 грудня 2019 р.

Забілів снігами гай - їде Святий Миколай


Святий отче Миколай!
Мою хату не минай!
Подаруй мені потіху
І торбинку, повну сміху,
І здоров’я для родини,
Красну долю для Вкраїни
         День Святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят. Українці з давніх-давен вважають Миколая своїм заступником, захисником бідних і знедолених, який завжди несе Добро. Як у всьому світі діти чекають Санта Клауса, так і  в Україні  діти пишуть листи Святому Миколаю. У цих листах вони описують, що гарного, доброго вони зробили за рік, розповідають про свої мрії та бажання. Але «дід Миколай знає про все» і тому тільки хороші діти отримують від нього подарунки, а неслухняні прутик.

           Вже стало доброю традицією – саме у День Святого Миколая зустрічати в стінах дитячої бібліотеки гостей. Сьогодні до нас завітали учні 1-А класу ліцею «Ерудит» (вчитель Галина Хуторянська). У святково прикрашеному читальному залі панувала тепла, щира, весела атмосфера. З ніжністю світилися дитячі очі, коли вони уважно слухали розповідь бібліотекаря про традиції святкування Дня Святого Миколая.
         Дітки декламували віршики для Святого Миколая, привітали бібліотекарів, подякували та подарували бібліотеці ангеликів, зроблених власними руками. Залюбки фотографувалися біля зимової фотозони.
Дякуємо за співпрацю.  Всіх вітаємо зі святом!






















Немає коментарів:

Дописати коментар