пʼятницю, 7 червня 2019 р.

Літня мандрівка книголюбів


В небі сонечко яскраве.
В травах – коники.
А у лісі кучерявім
Дзвонять дзвоники.
Схожа вродою із сонцем
Кожна квіточка,
Стигне вишня під віконцем –
Літо… Літечко!
         Літо! Канікули – найулюбленіша пора всіх дітей. Після напруженого навчального року школярам потрібно відпочити, насолодитися сонцем, теплом і вільним часом. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книжки.
         На початку літніх канікул в Монастирищенську районну бібліотеку для дітей завітали юні любителі книг
зі шкіл нашого міста: опорний заклад «Монастирищенської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №5»; Монастирищенський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. «Ліцей «Ерудит»; ЗОШ №3 (філія школи №5).
Літня мандрівка книголюбів переросла у феєрверк гарного настрою, книжкових зустрічей та веселощів. На розгляд присутніх була представлена виставка: «У літні пригоди з новою книгою». Діти з задоволенням розглянули нові, цікаві, яскраві книги, познайомились з періодичними виданнями нашої книгозбірні. Тож, встигли і поговорити, і почитати, і повеселитися, і пограти, навіть квест любителів української мови провести. А ще діти ознайомились з програмою літніх читань бібліотеки.
Літні канікули – чудова пора аби перечитати програмову літературу і не тільки!!! Так що всіх ласкаво просимо!!! У книжок немає канікул!







































Немає коментарів:

Дописати коментар