середу, 26 червня 2019 р.

ЄС на книжковій полиці


Нещодавно Монастирищенська районна бібліотека для дітей отримала в дарунок від Представництва Європейського Союзу в Україні Інформаційний куточок «ЄС на книжковій полиці». Матеріали надані у межах проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».    Наша бібліотека потрапила в число 500 книгозбірень України, визначених для реалізації цього проекту. У спеціальному шоубоксі розміщена література, яка висвітлює життя країн, членів ЄС.

Книги «Куточка Європейського Союзу» зацікавлять не тільки дітей і юнацтво, а й батьків та вчителів. Читачам надається можливість відкрити для себе Європу. Більше дізнатись про ЄС, його історію, сучасність, європейські цінності, принципи та можливості які надає ЄС українцям та багато цікавої інформації про життя Європейського Союзу. Куточок доповнює карта-плакат, яку цікаво розглядати дітям і їхнім батькам, хештег і сувенірні прапорці.
Ознайомитись з літературою може кожен наш відвідувач, завітавши до читальної зали книгозбірні, де розміщений «Куточок Європейського Союзу».



Немає коментарів:

Дописати коментар