середу, 27 березня 2024 р.

Читаємо найцікавіше!

 Запрошуємо до читання поціновувачів таємничих і карколомних пригод! До уваги читачів, книга однієї з найулюбленіших і найпопулярніших письменниць серед дітей та підлітків - Корнелії Функе, яка перенесе вас у Чорнильний Світ!
 У фонді нашої книгозбірні є перша книжка Чорнильної трилогії (зачитана до дірок) - "Чорнильне серце" Видавництво "Теза". А ще, пориньте у таємниці історій про Русалоньку із 7-В Видавництво "Теза", письменниці Марини Павленко! Вас захопить подорож до покинутого замку, в якому лунає музика вночі,а порожніми залами блукає самотній привид! Привид, що загубився у часі... Ви захоплені?
    А ще, будете здивовані, бо в книзі описано перлину садово-паркової культури , маєток поміщиків Даховських в с. Леськовому ( 5 км від Монастирища). Вік: близько 150 років. 
    А найменшим поціновувачам казкових пригод, пропонуємо книжки про Маляку письменника Сашка Дерманського. У книгозбірні є друга книжка серії - "Маляка і Навіжений Дракон" Видавництво "Теза". 
Що ти зможеш заподіяти велетенському Навіженому драконові, який... ковтає бабусь!? Як рятувати Малячину бабусю? Цікаво? Тож мерщій до нашої бібліотеки!










Немає коментарів:

Дописати коментар