понеділок, 10 липня 2023 р.

Нікола Тесла - винахідник

 Сьогодні, 10 липня 167 років тому, народився Нікола Тесла - винахідник в області електротехніки та радіотехніки, інженер, фізик. Сербський вчений Нікола Тесла – одна з найбільш загадкових фігур 20 століття. Йому приписують майже містичні здібності, і його особистість, і особливо його експерименти, все ще єПлащаниця таємниць. Тільки одне зрозуміло – Тесла випереджав свій час протягом багатьох десятиліть. Особистість такого масштабу надзвичайно рідкісна ...

Пропонуємо книги, які є у фонді Монастирищенської бібліотеки для дітей
Ольга Опанасенко "НІКОЛА ТЕСЛА"
Біографію «Нікола Тесла» написано спеціально для дітей. Теслу називали володарем блискавок. Він зробив важливі відкриття в електроніці, радіотехніці та передбачив технології майбутнього. Його життя неймовірне і загадкове. Це справжня пригода, в яку із задоволенням поринають юні читачі.
Нікола Тесла "МОЇ ВИНАХОДИ. АВТОБІОГРАФІЯ"
"З автобіографії легендарного винахідника в галузях електрики та механіки ви довідаєтеся про непересічні здібності юного Тесли, про його роботу над собою, перші спроби та найбільші досягнення, а також дізнаєтеся про його погляди на світ і розвиток цивілізації. А ще знайдете прецікаві передбачення щодо майбутнього людства, частина з яких лише нещодавно почали справджуватись.
Для винахідників – теперішніх і майбутніх – та всіх, хто цікавиться технічним прогресом."




Немає коментарів:

Дописати коментар