неділя, 4 червня 2023 р.

Вкрадений цвіт України

 4 червня Україна вшановує пам'ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Дату дня вшанування вибрано не випадково, оскільки щорічно саме 4 червня відзначається Міжнародний день безневинних дітей - жертв агресії, заснований Генеральною асамблеєю ООН. 
Починаючи з 2014 року цей день став особливо важливим та болісним для нашої держави. Україна дізналась як це втрачати дітей під час воєнних дій. 
    З 24 лютого 2022 року діти України страждають від нової хвилі військових злочинів та жорстокості з якими на нашу землю прийшла армія росії.
Кількість жертв серед невинних дітей зростає і шокує. "Їм назавжди буде два, чотири, шість, вісім, десять років. Це ангели, які відлетіли і постраждали від рук агресора сьогодні в серці Європи".
До цієї скорботної дати в Монастирищенській бібліотеці для дітей влаштовано День скорботи: "Вкрадений цвіт України". Відвідувачі книгозбірні вшанували пам'ять загиблих дітей невинних жертв страшної війни росії проти України.
Злочини проти дітей не повинні зійти з рук тим, хто їх коїть. Кожен буде притягнутий до відповідальності. Після Перемоги України справедливість буде відновлено.
Не забудемо жодну жертву, не побачимо ворогові. Бережімо світлу пам'ять про кожну дитину.








Немає коментарів:

Дописати коментар