пʼятницю, 9 липня 2021 р.

Читальний зал просто неба

 В літню пору дітям хочеться розважатися, веселитися, пізнавати, подорожувати.
    Літні табори – є особливою територією дитинства. Бо саме тут дитина знайде не тільки місце для відпочинку, спілкування і проведення вільного часу, а й має можливість отримати корисну інформацію, досвід самостійного життя, прийняття власних рішень. Дітям подобається бути безпосередніми учасниками ігор, занять, цікавих заходів, які влаштовуються в таборі.
   Працівники Монастирищенської публічної бібліотеки, бібліотеки для дітей завітали до військово-патріотичного табору «Гарт». Бібліотекарі створили яскравий та веселий, а головне пізнавальний майданчик просто неба. У тіні великих дерев розташувалися найменші вихованці табору. Згодом до заходів долучилися діти старшого віку. Часу було вдосталь, тому діти встигли дізнатися багато цікавої інформації. Велися бесіди про значення книги в житті дітей. Разом з бібліотекарями діти подорожували сторінками Червоної книги, дізнавалися про екологічні проблеми України, світу та шляхи їх подолання. У цьому нам допомогли книги, які бібліотека отримала від Українського інституту книги.
    Емоційно та відверто пройшли бесіди щодо булінгу. Діти активно спілкувалися з бібліотекарями, ділилися своїми життєвими ситуаціями.
  І менші, і старші вихованці табору, захопливо слухали розповідь бібліотекарів про видатних особистостей України, ділилися власними знаннями.
  На всіх бібліотечних зустрічах у таборі, панувала тепла, надзвичайно емоційна атмосфера. Дякуємо організаторам табору «Гарт» за запрошення до співпраці. Разом ми сила у вихованні підростаючого покоління.

















































 




Немає коментарів:

Дописати коментар