четвер, 7 травня 2020 р.

Принесу тобі, Мамо, всі квіти землі

Ніхто з людей не любить так, як мати,
Ніхто не пробачає, як вона.
День матері - найзворушливіший , наповнений любов’ю, вдячністю за прожите життя, турботу, виховання, день. По суті це - свято вічності: з покоління в покоління для кожного МАМА - найголовніша людина.
В Україні цього року День матері, який відзначають у другу неділю травня, припадає на 10 травня. У цей вихідний вся сім’я збирається разом біля своїх матерів, вітає проводить з ними час.
МАМА для кожного - найважливіша людина. Саме її образ супроводжує всіх з самого дитинства, допомагає у вирішенні проблем, життєвих труднощів. МАМА - єдиний надійний притулок, її можна розповісти про біди, порадитись.
Материнська любов з давніх часів оспівувалася в піснях, художніх творах кращими письменниками і поетами. І не випадково - від того, наскільки шанується в державі ЖІНКА, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.
В цей День колектив Монастирищенської районної бібліотеки для дітей, від усієї душі вітає дорогих матусь з їх святом. Хай світлом і добром відгукується в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Немає коментарів:

Дописати коментар