четвер, 20 лютого 2020 р.

І зупинилось серце молоде, щоб вічно билось серце України.

20 лютого – особлива дата, День Героїв Небесної Сотні. Небесна сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і наш душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас. Сьогодні вони дивляться на нас з небес і думають – не дайте злу перемогти. Тому ми не маємо морального права здаватися, не маємо морального права не боротися, адже нам сам Бог велів захищати свою Батьківщину.

Щоб вшанувати громадян, які віддали своє життя відстоюючи права та свободу України в Монастирищенській районній бібліотеці для дітей влаштовано виставку пам'ять: «І зупинилось серце молоде, щоб вічно билось серце України» та проведено для відвідувачів книгозбірні годину – шану: «Хто за свободу вийшов проти смерті тому немає смерті не землі». Під час заходу мова йшла про героїчні революційні події та патріотів України, які віддали своє життя заради свободи України.
Ми віримо у світле, щасливе майбутнє України. Від кожного з нас залежить доля України. Тому кладімо часточку свого серця, своєї душі, своїх умінь на бік правди і світла.











Немає коментарів:

Дописати коментар