четвер, 14 червня 2018 р.

Літні читання: «Разом весело читати»


Розпочалася найбезтурботніша пора для дітей – літні канікули. Це особлива пора для хлопчиків та дівчаток. Тут і захопливі подорожі з рідними, і веселі ігри  з друзями. А ще – цікаві пригоди під час прогулянки, або   риболовлі, несподівані зустрічі. Та щоб літо для малечі стало ще цікавішим, змістовним та пізнавальним в  Монастирищенській районній дитячій бібліотеці розпочалися літні читання.

         Читання – є одним з видів літнього відпочинку. Книга влітку повинна обов’язково навчити читачів чомусь новому: розуміти один одного, відпочивати з користю, бачити незвичайне у звичайному, захоплюватися красою. До уваги наших користувачів в бібліотеці влаштована книжкова виставка: «Літнім читанням пора щиро радіє дітвора» та проведено огляд-рекомендацію тематичних полиць «Читаємо влітку».
Тож з чарівним початком літа, наші дорогі читачі! Нехай літні канікули, обов’язково, принесуть хлопчикам і дівчаткам море позитиву, дитячих усмішок і цікавих пригод. Сподіваємося, що наша бібліотека допоможе вам провести своє дозвілля цікаво, весело та змістовно.









Немає коментарів:

Дописати коментар