середу, 6 вересня 2017 р.

Диво, ім’я якому книга...

Ось і прийшов перший місяць осені до української землі. Крилами-хмарами вкрилася синь неба, а з дерев, мов  зорі, падають перші багряні листочки.
Гучно пролунав і перший дзвоник у школах, закликаючи дітей до навчання.
Вже традиційно, на початку навчального року, в дитячій бібліотеці проводяться підсумки літнього читання. Ось і сьогодні в нашу книгозбірню завітали учні 3-А класу ліцею "Ерудит" (класовод Хуторянська Галина Василівна).
Бібліотекар зробила аналіз читання влітку наших юних читачів. Відмітила діток, які прочитали найбільшу кількість книг під час літніх канікул. Всі вони стали переможцями читацького марафону, який проходив протягом трьох літніх місяців "Літо з книгою" та будуть нагороджені грамотами на загальношкільному заході.
Ми щиро вітаємо наших читачів з новим  навчальним роком, бажаємо школярам навчатися з натхненням та любов'ю, а всім освітянам бажаємо, щоб промінь ваших сердець ніколи не стихав, знання, котрі ви переливаєте в душі своїх вихованців, були найбагатшим для них скарбом. Дякуємо за співпрацю! Всім читачам плідного навчального року та дружби з книгою!






Немає коментарів:

Дописати коментар