вівторок, 7 лютого 2023 р.

Не згуби життя в павутині

 7 лютого - Міжнародний день безпечного Інтернету (Safer Internet Day) відзначається під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це буде вже 20 День безпечного Інтернету. День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. 
       Монастирищенська бібліотека для дітей долучилася до відзначення Дня безпечного інтернету. Для наших читачів, учнів старших класів, проведена цікава on-ландія: "Не згуби життя в павутині". Бібліотекар Інтернет-центру ознайомила дітей з правилами поведінки в Інтернеті. Адже Інтернет - це не тільки користь, а й прихована небезпека. Діти охоче обговорили віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті. Визначили шляхи попередження негативного впливу роботи в Інтернеті, ознайомилися з інформацією щодо безпечного використання сайтів для підлітків. Бібліотекар наголосила на позитивному та корисному використанні інформаційних технологій.
    Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.












Немає коментарів:

Дописати коментар