вівторок, 21 лютого 2023 р.

Українська мова - перлина, що єднає народ

 Мова - духовний скарб нації. Це не просто засіб для спілкування людей, це те, що живе в наших серцях. Ще змалечку, виховуючи в собі справжню людину, кожен із нас повинен створювати в своїй душі світлицю, у якій зберігається найцінніший скарб - рідна МОВА.
З нагоди Міжнародного Дня рідної мови, який відзначається 21 лютого в Монастирищенській бібліотеці для дітей влаштовано Тиждень рідної мови: "Українська мова - перлина, що єднає народ". Відвідувачам книгозбірні запропоновано ряд заходів. Для малечі - мовознавча мозаїка: "Подорож в країну Мовограй", для старшокласників - полігон думок: "Якою мовою думаєш і мрієш, така мова є тобі рідною". Для бажаючих, які захочуть перевірити свої знання з української мови, підготовлена мовна вікторина: "Знавці української мови".
Українська мова - це національна мова багатомільйонного українського народу. Наші предки виборювали свободу і право розмовляти рідною мовою. І сьогодні ми знову захищаємо українське слово від зазіхань недругів та поневолювачів.
Мова в кожного народу одна - єдина і неповторна. Тож шануйте рідну мову, бережіть і примножуйте її для наступних поколінь!
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати нашу бібліотеку і вибрати книжку для душі українською мовою!























Немає коментарів:

Дописати коментар