понеділок, 14 лютого 2022 р.

Світ, в якому кохання живе вічно

 14 лютого – День  Святого Валентина або День закоханих – улюблене  свято величезної кількості людей. Багатьом не вистачає сміливості, щоб відкрити серце тому, заради кого воно б’ється. Але у цей святковий день, навіть найбільш боязкі готові зізнаватися у коханні, співати серенади, дарувати валентинки… І так по усьому світу!
  До Дня Святого Валентина в Монастирищенській бібліотеці для дітей влаштовано книжково-романтичну виставку та проведено для відвідувачів бібліотеки літературний акорд: «Світ, в якому кохання живе вічно» 
   Бібліотекар познайомила читачів з історією виникнення свята закоханих, провела  огляд літератури на тему любові. Діти поринули у світ кохання, переглянули виставку  літератури  та обрали книги за вподобаннями.
    Шановні наші читачі! Нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі любов одне до одного. Чекайте світлого, чистого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею. З святом святого Валентина Вас.





















Немає коментарів:

Дописати коментар